Garra Rufa visjes

Throwback Thursday: Garra Rufa visjes (Dr. Fish) aan je lijf als spabehandeling

0 Shares
0
0
0

Over bijzondere herinneringen gesproken: ooit wel eens Garra Rufa visjes aan je handen en voeten gehad? Die bijzondere beestjes knabbelen blijkbaar je dode huidcellen eraf. Blonde besloot het een keer te proberen, samen met twee vriendinnen. Dat was trouwens way back in 2012. Laatst kwam ze de foto’s weer tegen en besloot ze het te delen. Het was namelijk niet alleen ontspannend, maar ook vooral hi-la-risch.

Locatie van de spabehandeling (toen): Mariannehoeve, Papendrecht.

Over de Garra Rufa visjes

De Garra Rufa visjes (ook wel knabbelvisjes of Dr. Fish visjes genoemd) komen oorspronkelijk uit Turkije, Syrië, Iran en Irak. Ze komen daar gewoon voor in de natuur. De visjes groeien vooral op in warmwaterbronnen van de thermale rivieren en wateren daar.

Volgens Beauty Centre Beverwijk, die de “Dr. Fish” behandelingen nog steeds aanbieden, zijn dit de drie belangrijkste eigenschappen van de Garra Rufa visjes:

  1. De Garra Rufa visjes verwijderen alle dode huidcellen
  2. De micro-gepulste zuigkracht veroorzaakt een massage, stimuleert uw acupunctuurpunten en activeert uw bloedsomloop
  3. De Garra Rufa visjes scheiden tijdens het “knabbelproces” een enzym af. De huid die ontstaat is sterker en gezonder dan voorheen. De visjes hebben een regenererende werking op huidaandoeningen als psoriasis en eczeem.

Maar, let op: ben je diabetes patiënt? Dan is het niet aan te raden om je voeten in een waterbak vol Garra Rufa visjes te stoppen.

visjes dode huidcellen

Garra Rufa visjes spabehandeling

Dr Fish garra rufa

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like