Samenwerken

Black & Blonde gaan regelmatig op persreis; recenseren restaurants en schrijven met plezier over hotels en B&B’s. Voor voorbeelden van persreizen waar ze eerder over geschreven hebben, klik hier. Wil je liever artikelen bekijken in review stijl? Klik dan hier.

  • Advertorials

Zo nu en dan schrijven Black & Blonde advertorials. Dat doen ze op een zo transparant mogelijke manier:

  1. Het product of de dienst waar ze over schrijven moet passen bij één – of meerdere – van de onderwerpen op de website;
  2. Bij elke advertorial wordt vermeld dat het om een gesponsord product of om een gesponsorde link gaat.
  3. Mits er producten opgestuurd worden, kunnen ze niet garanderen dat ze over elk product ook daadwerkelijk iets zullen schrijven.
  • Linkruil

Black & Blonde krijgen regelmatig verzoeken voor linkruil binnen. Meestal doen ze dit niet, tenzij het beide partijen aantoonbaar iets positiefs oplevert.

Aantallen bezoekers

Black & Blonde is opgericht op dinsdag 8 juni 2021 en is een snelgroeiende blog. Bij elk artikel is het totaal aantal weergaven van unieke bezoekers te zien. Het voordeel van online artikelen is dat ze altijd zullen blijven bestaan (en dat ze vindbaar blijven).

Alle artikelen van Black & Blonde worden zoekmachine-geoptimaliseerd geschreven.

Fotografie

Black & Blonde maken alle foto’s zelf: met hun smartphone en/of spiegelreflexcamera(‘s). Mochten er foto’s op de website staan die niet door henzelf gemaakt zijn, wordt dit nadrukkelijk vermeld.