Charisma De Luxe Kusadasi Turkije

Pareltje: Het Charisma De Luxe Hotel in Kusadasi

0 Shares
0
0
0

Het Charisma De Luxe Hotel in Kusadasi: hier wil je de zomer vieren! Dit pareltje aan de Egeïsche Zee is aantrekkelijk geprijsd en ideaal voor een vakantie zónder kinderen. Met kinderen mag natuurlijk ook, maar daar is dit hotel niet echt op ingericht. Zo zijn er bijvoorbeeld géén faciliteiten voor kinderen, zoals een peuterbadje, een speelplaats of kinderanimatie-team. En dat vonden wij heerlijk! Natuurlijk is er wel een Mini Club en eventueel een oppas (tegen betaling).

Om de echte schoonheid van dit hotel te laten zien, heeft Blonde wat foto’s van TUI ‘geleend’ – en aangevuld met haar eigen foto’s.

Ligging

Charisma De Luxe heeft een luxe ligging: direct aan zee. Het ligt een eindje van het centrum van Kusadasi af, maar nog dichtbij genoeg om naar de winkels te kunnen wandelen. Heb je geen zin om te wandelen? Dan neem je gewoon een taxi. Meestal staat er wel een taxi voor de deur. Laat liever NIET de receptie een taxi voor je bellen, want dan betaal je meer dan nodig is.

Wie slim is gaat eerst een keer de stad in en regelt dan het directe nummer van het taxibedrijf – of van een taxichauffeur.

Infinity pool

Het meest gave aan dit hotel is misschien nog wel de infinity pool, waarbij het lijkt alsof het zwembad in de Egeïsche Zee overloopt. Het enige minpuntje hieraan is dat het op de foto hieronder (geleend van TUI) wel zo lijkt, maar dat er in werkelijkheid inmiddels een rails op de rand van het zwembad is gebouwd. Dat verpest zeg maar eh… je foto’s. Aldus Blonde. Maar foto’s zijn nu ook weer niet het allerbelangrijkste in het leven, toch? Niet alles hoeft Instagram-waardig te zijn. Er is ook nog zoiets als: gewoon genieten. En dat kan prima aan de rand van dit zwembad. Geniet lekker van het uitzicht en dobber in het water. Als je het zwembad even zat bent ga je gewoon op een bedje liggen. En als je het bedje zat bent neem je een duik in de zee. Keuzes, keuzes… wat een zwaar leven.

Geen (vr)eetbuffet, maar: bestellen van de kaart!

Je kent het vast wel: van die (vr)eetbuffetten in Turkije, gericht op het verzadigen van de massa. Dat is bij het Charisma De Luxe Hotel dus niet het geval. Natuurlijk heb je ‘s avonds nog wel het all-inclusive buffet (als je daarvoor kiest), maar ‘s middags kun je gewoon van de kaart bestellen en dan wordt het vers voor je gemaakt.

Het uitzicht vanaf je hotelkamer.
De infinity pool zoals die op de website van TUI wordt weergegeven.
Hotel Charisma De Luxe personeel
Superlief personeel!
Charisma De Luxe Kusadasi
Hotel Charisma De Luxe by night.
Hotel Charisma De Luxe zwembad
De infinity pool heeft inmiddels een railing voor de veiligheid. Jammer voor de foto(‘s), maar dat mocht de pret niet drukken.
Hotel Charisma De Luxe zwembad Blonde
Blonde spettert er lustig op los.
Lekker buiten eten terwijl de zon ondergaat. Genieten!
Van het zwembad naar het strand en van het strand naar het zwembad. Och, wat een zwaar leven.

 

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like