B&B Life Is Good

Overnachten in een boomhut, vlakbij Den Bosch!

1 Shares
1
0
0

Blonde werd ooit uitgenodigd om te komen overnachten in een boomhut. Nu zag ze dat oorspronkelijk niet zo zitten, want: pijnlijke jeugdherinneringen. Letterlijk. Het in elkaar timmeren van een boomhut was haar, samen met wat handige speelmaatjes nog wel gelukt. Erin klimmen ging wat minder soepel. De filosofische wijsheid “What goes up must come down” werd haar toen even pijnlijk duidelijk. Maar hey, het kind heeft het overleefd – en is inmiddels een volwassen vrouw. Tijd voor een herkansing dus! Dit keer een stuk luxer dan dat primitieve hutje, dat ze zelf ooit in de Nederlandse rimboe had gebouwd.

Jeroen & Mandy Verhoeven, bouwers en eigenaren van de 5-sterrenboomhut B&B Life Is Good, hebben het beter aangepakt. Hun B&B is eigenlijk meer een Boutique Resort. Denk dan bijvoorbeeld aan een sauna in je boomhut; een dakterras; een sterrenhemel; Rivièra Maison styling en superzachte badjassen. Én deze boomhut heeft een trap in plaats van een ladder: ook fijn!

Overnachten in een boomhut: slapen op (grote) hoogte

Overnachten in een boomhut is weer eens wat anders dan een hotelkamer, een caravan of een tent. ‘s Ochtends word je wakker en kijk je, vanaf je boomterras, uit op een weiland met loeiende koeien. Met een kopje thee geniet je van de vogeltjes die fluiten. Ahhh, dit is leven!

Omdat de boomhut zich in Heeswijk-Dinther bevindt, vlak naast Den Bosch, is deze overnachtingsplek de ideale uitvalsbasis voor een stedentrip. Ga overdag lekker shoppen en kom ‘s avonds terug om te genieten van de Finse sauna en de ultrazachte lakens op het tweepersoonsbed.

Zo ziet het er van binnen uit…

Overnachten in een boomhut
Dit bed slaapt prins(es)heerlijk!
Overnachten in een boomhut 2
Vanuit bed kijk je uit over het dakterras.
overnachten in een boomhut kast
Van alle gemakken voorzien: er ligt zelfs een paraplu in de kast + voor ieder een paar sloffen.
overnachten in een boomhut eten
De eettafel, naast de keuken. *Oops* ja, ik heb onze namen gecensureerd.
overnachten in een boomhut sauna
De Finse sauna. Op te stoken wanneer je maar wilt.
overnachten in een boomhut badkamer
De badkamer. Er is links nog een grote inloopdouche, maar die zie je nét niet op de foto staan hier.

Ontbijten in stijl

Blonde was aangenaam verrast toen ze de volgende ochtend wakker werd en er een picknickmand met croissantjes, ontbijtkoek en verse jus d’orange voor de deur stond. Mandy was al vroeg opgestaan om dit voor te bereiden – dat zág je gewoon.

Vers ontbijt boomhut
‘s Ochtends stonden er verse broodjes voor de deur. Verser kan niet!
Vers ontbijt boomhut 3
Verse Jus d’Orange en melk. Samen met een gekookt eitje, ontbijtkoek, beleg en vers fruit.
Vers ontbijt boomhut 2
Close-up van al dat lekkers.

De picknickmand werd naar binnen gehaald en Blonde maakte vervolgens twee heerlijk geurende kopjes koffie in het Nespresso apparaat.

Na een douche moesten de koffers weer ingepakt worden. Gelukzalig keken ze de kamer nog eens in. “Het doet gewoon pijn om afscheid te nemen”, zei Blonde, “Maar het moet…”. Ervan overtuigd dat ze nog een keer terug zouden komen liepen ze daarna de poort uit, weer uitgerust en volledig opgeladen voor een nieuwe dag.

1 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like