Over

Black is de baas in huis, maar wat Blonde zegt zal gebeuren. Zo houden ze hun liefde al sinds 2018 in stand. ❤

Overigens worden alle artikelen op deze blog geschreven door Blonde. Black heeft het niet zo op met ‘de pen’. Die werkt liever gewoon in de praktijk, aan ‘iets’ – in plaats van over zijn gedachten te mijmeren. Blonde daarentegen, die mijmert wat af. Da’s een introverte rebel die graag tegen heilige huisjes aanschopt. Blonde is niet perfect, en dat claimt ze ook niet. Maar Black is – op zijn beurt – ongeduldig hoor (neem dat maar van Blonde aan). Die loopt gerust weg als hij vindt dat z’n coffee to go niet snel genoeg gemaakt wordt. Ach, zo hebben ze allebei wat.

Maar wat ze vooral hebben is hun liefde voor elkaar. Samen leven, ondernemen en reizen ze. En hier delen ze het allemaal met je.

Waar schrijven ze over?

Bij Black & Blonde staan plezier en vrijheid voorop. Ze schrijven daarom vooral over vrijetijdsbesteding (pretparken, b&b’s, hotspots en hotels); over hun eigen ervaringen en over hun reizen. Je zou kunnen zeggen dat ze het liefst luxueus on a budget zijn.

Black is officieel ‘asielzoeker’ (ook al zou je hem dat niet geven) dus die mag eigenlijk het land niet uit. Blonde is Nederlandse en reislustig. In 2019 zweerde ze plechtig aan Black dat ze niet meer zonder hem op vakantie zou gaan. Sindsdien maken ze er een feestje van in Nederland, met hier en daar een *stiekem* uitstapje nét over de grens. Maar Blonde heeft zich nu twee jaar ingehouden en Black vind het inmiddels wel weer tijd dat ze haar reislust ook buiten de Nederlandse grens kan voeden…

Toch weigert Blonde mee te doen aan de testsamenleving en het Europese vaccinatiepaspoort. Dat ziet ze niet zo zitten. Daarom vind je op deze website ook vooral oplossingen om eh, ‘creatief’ om te gaan met alle coronamaatregelen.

Je vind hier een hoop leuke uitstapjes voor in Europa – en de allermooiste Europese bestemmingen!

Fotografie

Alle foto’s op de website zijn door Black & Blonde zelf gemaakt. Er rust copyright op. Het is daarom niet toegestaan zomaar foto’s van deze website te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.