Cheval Three Quays

Luxe in Londen: Cheval Three Quays serviced appartments

0 Shares
0
0
0

Londen beleven vanuit één van de Cheval Three Quays voelt als het winnen van de loterij, terwijl je al rijk bént. Blonde ging op persreis en sliep in de luxe en destijds nét opgeleverde serviced appartments. Dat was in 2014 overigens. Een paar jaartjes geleden dus al, maar haar review is nog altijd even relevant. Want CHECK THIS OUT:

  • Cheval Three Quays ligt pal, maar dan ook écht PAL naast de Tower of London;
  • Cheval Three Quays biedt een awesome uitzicht op de London Tower Bridge;
  • Cheval Three Quays is een méér dan prima uitvalsbasis om Londen te verkennen;
  • Cheval Three Quays laat je andere toeristen bespieden vanaf je balkon (oh the joy!);
  • Ennn… Cheval Three Quays is een short-term stay alternatief voor dure hotels, maar je kunt natuurlijk ook langer blijven – als je wilt ;).

Cheval Three Quays water

De top spot van Cheval Three Quays!

Vastgoed aan de rand van de Theems is over het algemeen niet goedkoop. Dat zal het stukje grond waar nu deze short term residences op staan ook vast niet zijn geweest…

Blonde ontdekte dat deze locatie een bijzondere geschiedenis heeft. Het is de plek waar in de 17e eeuw exotische goederen uit West-Indië, zoals rum, tabak en suiker van de schepen afgeladen werden.

Inmiddels ken je dit gebied misschien wel als ‘The City of Londen’, waarvan Cheval Three Quays zelf zegt: “Het is bijna een stad binnenin een stad – én The City of London is de thuisplek van de stock exhange en de Bank of England.” Wie vanaf zijn balkon over de Theems kijkt ziet dan ook het Business District liggen. En zodra je de deur uitwandelt sta je midden in het Financial District van Londen.

Eigen ervaring

Dat Blonde hier mocht slapen was voor haar toch een hele ervaring. Samen met 90(!) bloggers uit maar liefst zestien landen was ze één van de uitverkorenen om deze groots opgezette en mega goed gecoördineerde persreis mee te mogen maken.

Met een KLM Cityhopper werd ze van Rotterdam naar Londen Heathrow gevlogen, om daar door een Engelse taxichauffeur met een Hackney taxi opgepikt te worden. Hij had zelfs een naambordje! Misses [secret information]. “That’s me”, dacht Blonde. Niet veel later stapte ze jubelend uit de taxi vóór de serviced appartments. 

Cheval Three Quays brochure

Roomies

Na het inchecken kreeg Blonde een roomie voor haar serviced appartment: een Duitse blogster. Ha, “Gutentag!”. Ze hebben elkaar overigens weinig gezien, want Blonde zat in de groep van de ‘funshopping’-bloggers en de Duitse blogster zat in de groep van de ‘culinaire’-bloggers. Beiden werden voorzien van een eigen kamer ín het serviced appartment, met een eigen douche en een eigen toilet. Alleen de woonkamer en de keuken dienden te worden gebruikt als gedeelde ruimte. Maar ach, zelf koken deden ze toch niet. De eerste avond werden ze al getrakteerd op een diner.

Cheval Three Quays 6
Superlief welkomstkaartje!
Zo zien de bedden van Cheval Three Quays eruit.
Heb je ooit een iconischer uitzicht gehad? Blonde loved it!
Cheval Three Quays 3
De hal van Cheval Three Quays.
Cheval Three Quays 5
De keuken & woonkamer die Blonde met haar roomie deelde.
Cheval Three Quays 7
Één van de zeldzame foto’s van Blonde; hier helemaal happy in haar serviced appartment in Londen.

De volgende ochtend: Penthouse & Breakfast

Alsof het hele feest nog niet compleet was, werden alle 90(!) bloggers de volgende ochtend getrakteerd op een ontbijt in het Penthouse. Een Penthouse with a view, want om precies te zijn: deze ‘kamer’ geeft je een fenomenaal zicht op de London Tower Bridge.

Het ontbijt werd verzorgd met eetbare bloemen, fruitspiesjes en clotted cream.

En de inkijk in het Penthouse was puur genieten… Met grote glazen kroonluchters, weelderige banken en fenomenale uitzichten. Alles “Instagram-waardig”, zullen we maar zeggen :).

Op het terras konden foto’s gemaakt worden en op zonnige dagen kun je hier natuurlijk zelf gewoon lekker ontbijten – míts je het Penthouse geboekt hebt. Anders kun je altijd nog in je eigen keuken iets klaar maken, of the City of London in trekken om een lekkere cappuccino en een broodje te scoren.

Zelf boeken?

Wil je ook een keer van fenomenale uitzichten genieten; een ideale uitvalsbasis in Londen hebben – en gewoon lekker in je eigen appartement kunnen relaxen? Neem dan eens een kijkje op de website.

Dit artikel bevat gesponsorde content.

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like