La Mas Bonita

La Mas Bonita: hotspot in Valencia

1 Shares
1
0
0

La Mas Bonita is zo’n plek waarvan je denkt: “Yes, yes, yaaaaaaaaaaaaaaasssss!”. Hier kun je wel een hele dag vertoeven. Het enige nadeel: dan zou je je waarschijnlijk ook in één dag helemaal rond (vr)eten. De menukaart van La Mas Bonita is er namelijk één waarvan je keuzestress krijgt. Alles, maar dan ook echt ALLES, ziet er hier lekker uit. En het smaakt ook nog eens hemels…

La Mas Bonita: de plek

La Mas Bonita ligt aan het Patacona strand. Dit is het strand wat het verst van de stad ligt én het is het strand wat ook net even wat rustiger is dan alle andere stranden. Je vindt hier meer locals dan toeristen. Deze leuke strandbistro ligt eigenlijk precies dáár, waar de boulevard ophoudt. Voor wie van stevig wandelen houdt is het goed te doen om er met de benenwagen te komen. Voor wie dat niet ziet zitten: er rijdt een bus en je kunt eventueel ook nog de taxi nemen. Wij hebben gewoon vanaf het begin van het strand, tot aan het Patacona, gelopen. Het duurde even, maar daar kregen we ook wat voor terug…

Je herkent de plek al snel aan de opvallende gevel. Lekker licht, vrolijk en Caribisch-aandoenend. “La Mas Bonita” betekent in het Spaans: “De mooiste” – en dat straalt het ook uit. Er hangt een gigantische positieve, vrolijke energie om deze plek heen.

La Mas Bonita Front

La Mas Bonita Tuin

La Mas Bonita: het eten

Er is zoveel aandacht besteed aan de look van het eten, dat je je misschien afvraagt of de smaak er dan ook naar is. Hoge verwachtingen hebben namelijk nogal eens de neiging om teleurstelling(en) te creëren. Maar niets is minder waar! Het eten hier is GOD-DE-LIJK!

Blonde selecteerde op de kaart de velvet cake en het pitabrood met huisgemaakte hummus. Haar tafelgenoot nam een dubbeldikke burger met friet en een verse smoothie.

La Mas Bonita Eten

La Mas Bonita Hummus Pita

La Mas Bonita Red Velvet Cake

La Mas Bonita: de service

De service is snel en eh… onopvallend. Nu is het Spaans van Blonde ook wat roestig, of zeg maar gerust: bijna non-existent, dus hele gesprekken met de serveerster(s) zaten er sowieso al niet in. Maar alles wat aan tafel besteld werd, werd snel klaargemaakt en uitgeserveerd. Met een vriendelijke glimlach. En daar houdt Blonde van: service zonder gedoe. De prijs is dan ook meer dan oké voor de beleving en het eten wat je krijgt.

Het adres

La Mas Bonita Patacona
Passeig Marítim de la Patacona 11
46120 Alboraia, Valencia, Spanje

Openingstijden:
Van 10.00 uur tot 23.00 uur.

www.lamasbonita.es

Wist je dat: het pand waar La Mas Bonita nu in gevestigd zit ooit een ‘gewoon’ strandhuis was? Inmiddels is het dus een strandbistro, waar ook de Valencianen ontzettend blij mee zijn. Het interieur zit vol wit, zeeblauw en beige tinten – en past perfect bij het aangelegen Patacona strand. Je kunt zowel in de voortuin als in de achtertuin gaan zitten: het is maar net waar je zin in hebt! Blonde en haar tafelgenoot hebben er in ieder geval van genoten – en zouden zelfs graag nog eens terug willen. Wie weet, ooit.

Ben je benieuwd naar andere hotspots in Valencia? Gebruik dan de tags of het zoekformulier op de website om te navigeren.

Wat is/zijn jouw favoriete hotspot(s) in Valencia?

1 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like